اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای هلند

ویزای هلند

ویزای هلند

متقاضیان ویزای هلند در جریان باشید که جهت مسافرت کردن به هلند می بایست در گام نخست نسبت به اخذ وقت سفارت هلند اقدامات لازم رو انجام بدید از اینرو با توجه به درخواست های بالای متقاضیان جهت سفر به هلند کسانیکه  قصد سفر به هلند رو دارند می بایست از یک ماه و نیم قبل اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایند ؛ شرکت ویزابان متخصص در امور اخذ ویزای شنگن و وقت سفارت  آماده ارائه هر گونه خدمت رسانی به متقاضیان ویزای شنگن هست و میتونه ویزای هلند متقاضیان رو در اسرع وقت آماده کنه.

وقت سفارت هلند

چنانچه قصد سفر به هلند رو دارید در جریان باشید که جهت دریافت ویزای هلند می بایست  در بازه زمانی بین ۴۰-۶۰ روز قبل از سفر نسبت به دریافت ویزای هلند اقدامات لازم رو انجام بدید که این امر مستلزم اخذ ویزای هلند هست بنابراین قبل از هر چیزی باید نسبت به اخذ وقت سفارت هلند اطلاعات لازم رو کسب کنید و در روز تعیین شده برای وقت سفارت هلند با جمع آوری کردن مدارک مورد نیاز ویزای هلند به آدرس تهران، مرکز تجاری پالادیوم  مراجعه کنید؛ برای دریافت وقت فوری سفارت هلند هم میتونید روال اخذ ویزای هلند رو به کارشناسان ما در شرکت ویزابان محول کنید.

ویزای توریستی هلند

متقاضیان سفر به هلند می بایست اول از همه اقدام به تعیین کردن وقت سفارت در تهران باشند و این نکته رو هم مدنظر داشته باشند که در صورتیکه خواستار سفر به هلند در بازه زمانی خاص هستند باید در صدد اخذ ویزای توریستی ۹۰ روزه باشند که در اینصورت می بایست در پایان ۹۰ روز کشور هلند رو ترک نمایند. متقاضیان ویزای هلند میتونند با داشتن ویزای شنگن اقدام به سفر به هلند کنند و همونطوریکه در جریان هستید ویزای شنگن به متقاضیان  اجازه ورود  به کشورهای عضو اتحادیه شنگن همچون بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، اسلوواکی، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان، اتریش، سوئیس و لیختن اشتاین رو میده بنابراین با داشتن ویزای شنگن میتونید به کشوری که از اون ویزا شدید سفر داشته باشید و از کشور اخذ شده ویزاتون به هر کشوری که عضو اتحادیه شنگن بود در کل مدت اعتبار ویزاتون  مسافرت به دیگر کشورهای شنگن داشته باشید.

ویزای هلند

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

ارائه مدارک زیر در روز سفارت به همراه داشتن یک نسخه کپی از کلیه مدارک الزامی می باشد و توجه داشته باشید که ارائه اصل مدارک فقط جهت تطبیق دادن با مدارک می باشد وپس از تطبیق دادن به متقاضی برگردانده می شود همچنین به یاد داشته باشید که کلیه مدارک ارائه شده می بایست ترجمه رسمی شده باشد. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای هلند که توسط متقاضی تکمیل شده و امضا شده باشه.
  • اصل شناسنامه متقاضی
  • گذرنامه معتبر از متقاضی که دارای حداقل ۲ صفحه خالی و دارای اعتبار حداقل ۶ ماه بیشتر از مدت اعتبار ویزای درخواستی باشد این نکته رو هم مدنظر داشته باشید که در صورت داشتن پاسپورت های قبلی ارائه صفحاتی از پاسپورت قبلی که دارای مهر و برچسب ویزاست الزامی می باشد.
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی که با پیش زمینه سفید و بصورت تمام رخ با ابعاد ۴٫۵*۳٫۵ بوده و با عکس پاسپورت متفاوت باشد.
  • ارائه آخرین اسناد شغلی مربوط به متقاضی که کارمندان شاغل در ادارات دولتی شامل ترجمه حکم کارگزینی- کارمندان بخش خصوصی شامل گواهی اشتغال به کار- صاحبان بخش های خصوصی شامل آخرین ترجمه روزنامه رسمی شرکت باشد – دانشجویان و اعضای هیئت علمی شامل ارائه کارت بین المللی دانشجویان و کارت اعضای هیئت علمی- برای مشاغل آزاد نیز ارائه جواز کسب و ارائه کارت بازرگانی الزامی می باشد.
  • پرینت گردش حساب بانکی که روی سربرگ انگلیسی و مهر شده باشد.
  • ارائه سند ملکی بنام متقاضی
  • ارائه بلیط هواپیما یا رزرو بلیط رفت و برگشتی به هلند
  • ارائه واچر هتل برای تمامی مدت زمان اقامت شخص در هلند
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی بصورت فردی یا گروهی که دارای حداقل مبلغ ۳۰ هزار یورو باشد.

رعایت نکات زیر در اخذ ویزای هلند الزامی می باشد:

  • حضور تمامی افراد متقاضی ویزای هلند در روز تعیین شده جهت وقت سفارت الزامی می باشد .
  • متقاضیان ویزای هلند می بایست یک ونیم ماه قبل از سفر اقدام به اخذ وقت سفارت هلند نمایند.
  • ارائه اصل مدارک و کپی از تمامی مدارک در روز مصاحبه الزامی می باشد.
  • اگر قصد سفر به هلند رو دارید و میخواید در اسرع وقت ویزا بشید میتونید درخواست ویزای خودتون رو به شرکت ویزابان که متخصص در زمینه اخذ ویزا و وقت سفارت هست واگذار کنید.

جهت اخذ وقت سفارت هلند و ویزای هلند با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *