اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت هلند ، تعیین وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند فوری و ارزان

جهت مسافرت کردن به هلند متقاضیان می بایست در گام نخست نسبت به دریافت ویزای هلند اقدامات لازم رو انجام بدند و به این نکته توجه داشته باشند که اولین قدم در اخذ ویزای هلند دریافت وقت سفارت هلند هست بدین منظور می بایست تمامی افرادیکه قصد مسافرت به هلند رو دارند فرم درخواست ویزای هلند رو دریافت و نسبت به تکمیل کردن اطلاعات اون اقدامات لازم رو انجام بدند و در نظر داشته باشند که  فرم تکمیل شده در روز مصاحبه باید همراه با دیگر مدارک مورد نیاز به افسر سفارت تحویل داده بشه. جهت دریافت وقت سفارت هلند میتونید با کارشناسان ما در ویزابان و با شماره های ۸-۲۲۳۶۰۸۹۴-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

 

ویزای هلند

متقاضیان سفر به هلند در نظر داشته باشند که جهت گردش، دیدار از نزدیکان، جهت انجام کار می تونند اقدام به اخذ ویزای هلند نمایند با توجه به اینکه هلند یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن هست  متقاضیان ویزای هلند می بایست برای سفر به این کشور ویزای شنگن مربوطه رو دریافت نمایند، اخذ ویزای شنگن کشورها نیز نیازمند مصاحبه حضوری و انگشت نگاری در سفارت ها می باشد که از اینرو می بایست اول از همه در صدد تعیین کردن وقتی برای مصاحبه سفارت هلند باشید.

وقت فوری سفارت هلند

با توجه به اقدامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای هلند که مستلزم دریافت وقت سفارت جهت مصاحبه حضوری است متقاضیان سفر به هلند می بایست حداقل یکماه و نیم قبل از سفر نسبت به اخذ وقت سفارت هلند اقدامات لازم رو انجام بدند و با توجه به درخواست های بالای متقاضیان جهت ویزای هلند و زمانبر بودن مراحل اخذ ویزای هلند پیشنهاد ویزابان به متقاضیان سفر به هلند محول کردن فرایند اخذ ویزای هلند به کارشناسان ویزابان می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای هلند با شماره های ۸-۲۲۳۶۰۸۹۴-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.

آدرس سفارت هلند

متقاضیان ویزای هلند جهت مصاحبه در روز مشخص شده باید در وقت تعیین شده سفارت به کارگزاری سفارت هلند واقع در تهران، مرکز خرید پالادیوم  مراجعه نمایند.

هزینه ویزای هلند

متقاضیان عزیز در نظر داشته باشید که هزینه مربوط به اخذ ویزای هلند برای افراد زیر ۶ سال تماماً رایگان بوده و برای کودکان بین ۶-۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال مبلغ ۶۰ یورو می باشد.

 

وقت سفارت هلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هلند

جهت مصاحبه حضوری در سفارت هلند می بایست متقاضیان عزیز فرم مربوط به درخواست ویزای هلند رو تکمیل و امضا نموده و به همراه مدارک مورد نیاز در وقت تعیین شده به افسر سفارت هلند تحویل دهند، لازم  بذکر است که  مدارک ارائه شده به سفارت هلند نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد. مدارک مورد نیاز عبارتند از :

  • ارائه اصل گذرنامه ای که دارای حداقل اعتبار ۶ماهه بیشتر از مدت اعتبار ویزا باشد و این نکته رو هم مدنظر داشته باشید که گذرنامه مورد نظر باید حداقل دارای ۲ صفحه خالی باشد در ضمن ارائه کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی که دارای مهر ویزای شنگن می باشد نیز الزامی است.
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی بصورت تمام رخ با پیش زمینه سفید با ابعاد ۴*۳
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه
  • ارائه دعوتنامه ای رسمی در صورت وجود که در صورت عدم داشتن دعوتنامه ارائه واچر هتل برای مدت زمان اقامت در هلند الزامی می باشد.
  • اسناد ملکی که نشاندهنده استطاعت مالی و بنام شخص متقاضی باشد.
  • ارائه گردش حساب سه ماهه بانکی که به زبان انگلیسی بوده و از بانک دریافت شده و روی سربرگ انگلیسی چاپ شده باشد.
  • ارائه مدارک شغلی معتبر از متقاضیان که بعنوان مثال پزشکان نیاز به ارائه پروانه مطب و پروانه دائم نظام پزشکی و کارت نظام پزشکی دارند – افراد شاغل در ادارات دولتی نیازمند ارائه آخرین حکم کارگزینی ، فیش حقوقی و نامه اشتغال در سازمان و آخرین لیست بیمه می باشند- بازنشستگان گرامی نیز نیازمند ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی می باشند- افرادی که شاغل در مشاغل خصوصی هستند نیازمند ارائه آخرین روزنامه رسمی منتشر شده از شرکت به همراه گواهی اشتغال در شرکت مربوطه و افرادیکه دارای مشاغل ازاد هستند ملزم به ارائه جواز کسب و آگهی تاسیس شرکت می باشند- دانش اموزان و دانشجویان نیز می بایست نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار خود را ارائه دهند.
  • ارائه واچر هتل
  • ارائه بلیط هواپیما یا رزرو بلیط رفت و برگشت
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فردی یا جمعی با حداقل سقف پوششی ۳۰هزار یورو
  • پرداخت هزینه مربوط به بررسی مدارک در سفارت

 

جهت اخذ وقت سفارت هلند با شماره های ۸-۲۲۳۶۰۸۹۴-۰۲۱  تماس بگیرید.